TRADUCERE = ERECUDART

Traduceri Legalizate

Limbile în și din care, facem traducere: Arabă, Engleză, Franceză, Germană, Poloneză, Română, Turcă.

Limbaj specializat

Lorem Ipsum

Vă garantăm un grad ridicat de calitate și acuratețe a traducerilor pe care le doriți

Oferim servicii de traducere legalizată. Limbile în și din care, facem traducere: Arabă, Engleză, Franceză, Germană, Poloneză, Română, Turcă.

Deținem traducători profesioniști iar acuratețea și fidelitatea traducerilor este garantată, la fel și faptul că aceste traduceri sunt realizate exclusiv de către mintea umană, fară ajutorul programelor de traducere automată.

Limba Arabă – este cea mai mare subramură lingvistică, ca și număr de vorbitori, aflată în uz, din cadrul familiei de limbi semitice.  În momentul de față, Araba este limba oficială în Algeria, Arabia Saudita, Bahrain, Comore (alaturi de alte limbi), Djibuti, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Iordania, Irak, Kuweit, Liban, Libia, Maroc, Mauritania, Oman, Palestina, Qatar, Siria, Somalia (alaturi de somaleza), Sudan, Tunisia, Yemen.

Limba Engleză – este o limbă vest germanică avându-și originile în Anglia, și care este in prezent limba maternă pentru majoritatea locuitorilor Australiei, Canadei, Commonwealth-ului Caribian, Irlandei, Noii Zeelande, Regatului Unit și Statelor Unite ale Americii.

Limba Franceză – este o limbă romanică vorbita de 80 de milioane de oameni ca limbă maternă, 190 de milioane ca limbă secundară și de încă aproximativ 200 de milioane ca limbă străină, cu un număr semnificativ de vorbitori în 57 de țări. Majoritar în Camerun, Canada (în special Provincia Quebec, si mai puțin în Ontario și New Brunswick), Belgia, Elveția, Africa, Luxemburg și Monaco.

Limba Germană – uzual Deutsch aparține grupului vestic al limbilor germanice. Formează împreună cu Neerlandeza un continuum dialectal. Limba Germană este vorbită ca limbă maternă de majoritatea populației în Germania, Austria, Elveția, Luxemburg și Liechtenstein, în estul Belgiei, precum și în regiunea Schleswigul de Nord (Nordschleswig) din sudul Danemarcei.

Limba Turcă – este o limbă turcică vorbită în principal în Turcia (72,9 milioane), Bulgaria (810.000), Cipru (175.000), Grecia (300.000), România (30.000) și de emigranții turci din Uniunea Europeană (3-4 milioane).

Vă garantăm un grad ridicat de calitate și acuratețe a traducerilor pe care le doriți.

 

Already trusted by major companies & organizations